Hartverwarmende energie!

Wat een weekend! Wauw!!!

Héél energiegevend, maar weet ook dat door deze drukte ik het de komende week wat rustiger aan zal moeten doen.

Het bracht me echt enorm veel plezier om te ontdekken dat er hier in Hasselt op Syntra PXL een opleiding ”Tadelakt” van start ging.

Die door zou gaan op vrijdag (17/11) en zaterdag (18/11) en dit wetende dat ik op zondag al een Wintermarkt in Genk op mijn programma had staan.

Tja, heel intensief, heel pittig, maar toch wel weer wat dingen die ik graag wil doen en me zoveel plezier geven.

Op voorhand heb ik dus al rekening gehouden met het feit dat ik de week erna best niets in plan waar ik aan vast zou hangen.

Go with the flow en kijken wat de dag me brengt! Wat me lukt, waar ik zin in heb en wat mijn lichaam me aangeeft wat ik best kan doen.

Een kleine samenvating van mijn week: ”Ik heb van héél veel koffietjes genoten!”

Wat een openbaring was me die opleiding ”Tadelakt”. Blijkbaar een vaardigheid die me in de vingers zit.

Tadelakt is een kalkpleister, afwerking die ze in Marokkaanse baden gebruiken om de muren en vloeren waterafstotend af te werken.

Dit wou ik echt graag doen om in onze badkamer onze douche af te werken. Zo mooi, maar wel zeer arbeidsintensieve techniek.

Dag 1 werkten we op een plat vlak en kreeg mijn eerste blaar op mijn handpalm, omdat ik veel teveel kracht op mijn plakspaan zette.

Dag 2 werkten we op een rechtstaand oppervlak (voor mij een binnenhoek) en kreeg ik een blaar op een blaar. Eelt kweken voor het komende werk thuis!Die wanden die ik tijdens les 1 en 2 maakte, ga ik nu thuis gebruiken als fotografeer hoek.

Na zo’n 2 intensieve dagen van handenarbeid, stond er voor mij zondag dus een Wintermarkt op mijn programma.Voor mij het 1ste Wintermarktje en hopelijk mogen er nog veel volgen!

Ik merk dat ik bij alles wat ik voor de 1ste keer doe bij mij de nodige zenuwachtigheid opkomt.

De voorbereiding en het klaarzetten zorgden er voor dat ik me weer wat onzeker voel. Toch gek dat je voor iets zo zeuwachtig kan zijn, uiteindelijk iets wat me zo nauw aan het hart ligt en wat ik zo graag doe!

Eens aangekomen in Genk en alles mooi geëtaleerd, voelde dit precies als mijn natuurlijke habitat aan.

Het was een dagje met mensen die veel interesse toonden en veel bewondering hadden voor wat ik maak. Toch altijd fijn om te horen!

Ook waren er fijne verrassingsbezoekjes van mensen die ik zo graag zie.

Zo hartverwarmend en zo deugddoend!

Dit zorgt er gewoon voor dat dit alles zo juist aanvoelt!

Als verrassing kreeg ik dit weekend ook de bevestiging dat ik op zaterdag 9/12 en zondag 10/12 op de Wintermarkt op de Lutgartsite mag staan met alles wat ik zo graag doe.

Bij deze wil ik iedereen uitnodigen om me een hart onder de riem te komen steken.

Zaterdag 9/12 en Zondag 10/12

LutgartsiteStadswal 143580 BeringenVan 13u tot 18u

Gepubliceerd door

Veerle Tokarek

Ik ben Veerle, getrouwd met Kim en we hebben 3 dochters: Yana (1999), Inoke (2004) en Nanouk (2008). En vul mijn tijd graag in met dingen waar ik van kan genieten. Haken, naaien, koken, lekkere koffietjes drinken. Alé creatief bezig zijn en genieten van alle kleine dingen in het leven.