
- Bladerdeeg (bv.: van het merk van de Colruyt)
 - Springvorm van 24cm
 - 1 kleine broccoli
 - 2 winterpenen
 - Ongeveer 150g eekhoorntjesbrood
 
Nu kan je kiezen of je een tofumengsel maakt of een kikkererwtenmeelmengsel.
Tofumengsel:
- 1 blok tofu
 - 1el mosterd
 - 1tl komijn
 - 1tl tijm
 - 1 ui
 - 2 knoflookteentjes
 - 4 toefjes peterselie
 - 2el edelgist
 - Peper
 
Doe alles in een blender of meng het met een staafmixer.
Als het brokkelig blijft wat vegan room of melk toevoegen.
OF
Kikkererwtenmeelmengsel:
- 120g kikkererwtenmeel
 - 200ml havermelk
 - 400ml groentenbouillon
 - 0,5kl uienpoeder
 - 0,5kl gerookte paprikapoeder
 - Snuifje chilipoeder
 - 2el edelgist
 - Peper
 
Doe alles in een kom en meng het goed.
- Verwarm de oven op 180°C.
 - De groenten stoven of blancheren.
 - De groenten met het tofumengsel of kikkererwtenmeelmengsel mengen.
 - Doe het bladerdeeg in je bakvorm en prik met een vork in de bodem.
 - Stort het groentemengsel in je bakvorm.
 - Strooi er wat vegan kaas op of bestrooi het met ”niet parmezaan”.
 - Zet het ongeveer 45 min. in de oven.
 
Niet permezaan:
- 100g zonnebloempitten / cashewnoten
 - 50g edelgist
 - 1tl zout
 
Eventueel:
- 1el knoflookpoeder
 - 1kl uienpoeder
 
Doe alles in een blender of mix het met de staafmixer.
En nu heerlijk genieten!
